Το blog μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε εντώς 10sec.
Εάν όχι, τότε επισκεφθείτε το
http://epixeirein.gr
και αλλάξτε τα αγαπημένα σας.


My blog has moved!

You should be automatically redirected in 10 seconds. If not, visit
http://epixeirein.gr
and update your bookmarks.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Business News …on air LIVE

Το κάναμε και αυτό! Πριν δύο ημέρες ξεκίνησα την πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή! Ο τίτλος της εκπομπής “Business News”, και όπως καταλαβαίνεται η θεματολογία είναι γύρω από την οικονομική επικαιρότητα με έμφαση στην επιχειρηματικότητα!

Σε προηγούμενο post μου τον Μάιο είχα αναφέρει ότι θα ξεκινούσα μια τέτοια εκπομπή τον Σεπτέμβριο με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σε επιχειρηματικά θέματα και γενικότερα για την ανάπτυξη μιας περισσότερο επιχειρηματικής κουλτούρας από τις επιχειρήσεις της περιοχής! Πήγε βέβαια Οκτώβριος …μέχρι να γίνει η αρχή!

Η πρώτη μου εμπειρία ήταν πολύ διασκεδαστική! Αφού πέρασε το πρώτο ημίωρο άγχους και διαφόρων τεχνικών προβλημάτων στο στούντιο, στη συνέχεια όλα κυλήσανε ομαλά. Πέρα από την πολύ καλή θεματολογία που είχε η εκπομπή (οικονομική κρίση, ανοιχτά προγράμματα Ευρωπαϊκής ένωσης, επιχειρηματικές συμβουλές, και ζωντανή συζήτηση στο στούντιο με έναν νέο επιχειρηματία της περιοχής) είχαμε και καταπληκτική μουσική (U2, Coldplay, Placebo, Cure, etc.). Ήταν πράγματι διασκεδαστικό!

Θα αναρωτιέστε σε ποιον σταθμό θα γίνεται η εκπομπή αυτή! Τους φίλους του blog εκτός Ηπείρου και από το εξωτερικό θα τους στεναχωρήσω (προς το παρόν)! Ο σταθμός βρίσκεται στην πόλη της Ηγουμενίτσας (Θεσπρωτία) και μεταδίδει μόνο στην Ήπειρο (Ράδιο-Ηγουμενίτσα: 89.2, 92.1 και 92.3, ιδιοκτησίας του κου Αλέξη Αναστασίου). Πολύ σύντομα όμως θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για μετάδοση on-line!

Σε μερικές ημέρες λοιπόν (ελπίζω να πάνε όλα καλά) θα μπορείτε όλοι οι φίλοι του blog να ακούτε διαδικτυακά την εκπομπή και να συμμετέχετε με ερωτήσεις είτε για θέματα επιχειρηματικότητας είτε για προγράμματα, είτε για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί (επιχειρηματικής φύσης πάντα :-). Η εκπομπή είναι εβδομαδιαία και θα μεταδίδεται Live κάθε Πέμπτη στις 10:00 το πρωί.

Για επικοινωνία έχουμε και email: businessnews.radio@gmail.com.

Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη …ίσως τα πούμε και on-line :-).

UPDATE (22/10/08): Η πλατφόρμα για μετάδοση on-line δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα ενημερώσω για λεπτομέρειες.

Stumble Upon Toolbar

6 σχόλια:

Hair Plus Academy είπε...

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα σου προσπάθεια. Προφανώς αγαπάς αυτό που κάνεις και θέλεις πραγματικά να μας βοηθήσεις. θα περιμένουμε την εκπομπή σου online σύντομα. Σίγουρα θα σε γνωρίσουμε καλύτερα έτσι.
Αντε και στην τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή και από εμένα. Πέρα από την online εκπομπή του ραδιοφώνου θα μου άρεσε επίσης και το download της εκπομπής σε .mp3. Πχ μου αρέσουν οι επιλογές που έχει το www.salesroundup.com και για streaming και για download. Καλή αρχή πάνω απ' όλα. Σίγουρα υπάρχει αρκετός κόσμος που περιμένει να ακούσει μια σοβαρή εκπομπή.

Vasilis Pappas είπε...

@malia
Ακόμα φίλε malia δεν ξεκινήσαμε και εσύ με πήγες στην tv? :-))
Σχετικά με το εάν αγαπάω αυτό που κάνω: Ξεκίνησα την εκπομπή για 2 λόγους. Πρώτον γιατί πιστεύω ότι έχω την δυνατότητα να βοηθήσω μερικούς ανθρώπους να βελτιώσουν ορισμένα πράγματα στην επιχείρηση τους, και δεύτερον γιατί μου αρέσει! Το κάνω και για εμένα δηλαδή και δεν θα μπορούσα να το αρνηθώ! Το ραδιόφωνο σου δίνει ένα βήμα λόγου και έκφρασης, και το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο. Το να μοιράζεσαι σκέψεις και απόψεις με τον κόσμο και ιδιαίτερα σε θέματα που τα γνωρίζεις καλά, είναι ωραίο. Έτσι ξεκίνησα και αυτό το blog. Φίλε malia χαίρομαι που σε άκουσα ξανά. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Stay tuned :-)

@Alexandros
Γεια σου φίλε Alexandre και ευχαριστώ για την υποστήριξη. To download σε .mp3 και το podcasting είναι κάτι που το σκέφτομαι. Μάλιστα δοκίμασα και το live streaming μέσω web-cam και ίσως να το κάνουμε από την επόμενη κίολλας εκπομπή.

@φίλους του blog
Θα ήθελα πραγματικά την συμμετοχή σας με ιδέες αλλά και πράγματα που πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να πούμε on-air και on-line. Το θέμα της επιχειρηματικότητας δεν είναι είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά όλων μας!

Ανώνυμος είπε...

καλη αρχη και απο εμενα,
ευχομαι πολλα εμπνευσμενα podcasts.
I'll stay tunned!

ioannis_the_great είπε...

Kαλημέρα Κε Βασίλη .
Εγω θα έλεγα οτι η Θεσπρωτία μας έχει πολλές επιλογές για επιχειρηματική Δραστηριότητα αλλά το θέμα βρίσκεται οτι αυτοί που επιχειρούν δεν εμπιστεύονται τους νέους ανθρώπους για να τους βοηθήσουν στο στήσιμο μιας επιχείρησης. Αλήθεια πόσοι άραγε γνωρίζουν τις δυνατότητες που θα τους προσφέρει το Βιοτεχνικό Πάρκο που ετοιμάζεται?
Kαλή επιτυχία με την νέα σου προσπάθεια.

Vasilis Pappas είπε...

@athan1683
Σε ευχαριστώ φίλε athan1683, καλή συνέχεια και σε εσένα..

@ioannis-the-great
Φίλε ioanni πράγματι στην Θεσπρωτία υπάρχουν επιχειρηματικές επιλογές και κυρίως στο κομμάτι του τουρισμού, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα το οποίο καλό είναι να συζητήσουμε σε κάποιο άλλο post. Όσον αφορά το Βιοτεχνικό Πάρκο, στην 2η εκπομπή Business News που παρουσίασα, είχα καλεσμένο στο studio τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Πάρκου τον κ Δημήτρη Δημάκο, όπου μας εξήγησε τι σημαίνει η επένδυση αυτή για την περιοχή μας! Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση! ...more to come.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη, εύχομαι καλή συνέχεια και σε εσένα.