Το blog μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε εντώς 10sec.
Εάν όχι, τότε επισκεφθείτε το
http://epixeirein.gr
και αλλάξτε τα αγαπημένα σας.


My blog has moved!

You should be automatically redirected in 10 seconds. If not, visit
http://epixeirein.gr
and update your bookmarks.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Πως δημιουργείτε το χρήμα;;

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείτε το χρήμα και να σας λυθούν έτσι πολλές απορίες που πιθανών να έχετε (είναι το video "Money as Debt"):




Stumble Upon Toolbar

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μου έκανε εντύπωση το εξής παράδοξο (αρχικά παράδοξο) που είδα στη σελίδα http://www.vontikakis.com/.

Λέει για τον αποπληθωρισμό:
"Η απότομη πτώση των τιμών μπορεί να προκληθεί από τη βιαστική πώληση προϊόντων σε χαμηλώτερη, όπου με τη σειρά της αυξάνει το πραγματικό επιτόκιο δανεισμού, διότι όταν ο πληθωρισμός αυξάνεται κερδίζει ο δανειζόμενος, ενώ όταν μειώνεται κερδίζει αυτός που έχει δανείσει τα χρήματα.

Από αυτό βέβαια, φαίνεται και η διαφαινόμενη "λύση της κρίσης", η οποία υπαγορεύει "κλείσιμο της τρύπας" με πληθωριστικό χρήμα. Άλλωστε, οι πολιτικές των οικονομικών μας εξουσιαστών (ΕΚΤ, fed κτλ) με την πολιτική εκεί οδηγούν...

Μειώνουμε τα επιτόκια, να δανειστεί (παραπάνω) ο κόσμος, να χάσει το χρήμα την αξία του, να δημιουργηθούν καινούργια αποθέματα για να πληρωθούν τα παλιά χρέη που σήμερα δε μπορούν να πληρωθούν, με νέα (τα οποία με τη σειρά τους κάποια στιγμή δε θα μπορούν να πληρωθούν, δημιουργώντας πάλι κρίση...)

Όμορφος κόσμος - ηθικός - αγγελικά πλασμένος. Ύστερα σου λέει λέσχη μπιλντεμπερ γκ (βλέπε end game by alex jones). Τα πάντα ελέγχονται σ' αυτό τον κόσμο. Το απόλυτο εργαλείο ελέγχου λέγεται χρήμα και αυτοί που το ελέγχουν μας έχουν βάλει σ' ένα "οικονομικό matrix" που αλληλοτρωγόμαστε..!