Το blog μεταφέρθηκε!

Θα μεταφερθείτε εντώς 10sec.
Εάν όχι, τότε επισκεφθείτε το
http://epixeirein.gr
και αλλάξτε τα αγαπημένα σας.


My blog has moved!

You should be automatically redirected in 10 seconds. If not, visit
http://epixeirein.gr
and update your bookmarks.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα νέο blog για το ΕΣΠΑ

Εδώ και αρκετό καιρό έχω διαπιστώσει ότι ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών του blog ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να πάρουν πληροφορίες για τα Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Αναπτυξιακό Νόμο, και κυρίως για το πολυαναμενόμενο ΕΣΠΑ. Είναι αρκετά τα email που έχω λάβει από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες, τον τρόπο που δουλεύουν τα προγράμματα και τα τελευταία νέα γύρω από αυτά.

Επειδή το blog αυτό θα ήθελα να διατηρίσει ένα ύφος περισσότερο “επιχειρηματικό”, με αναλύσεις σε θέματα ανάπτυξης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, και οι συζητήσεις που γίνονται να αφορούν τα ζητήματα αυτά, αποφάσισα να ξεκινήσω εδώ και λίγο καιρό ένα νέο εξειδικευμένο blog, το ΕΣΠΑ 2007-2013, με ειδική θεματολογία τα Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μπορούμε να συζητάμε άνετα σε έναν νέο “χώρο” οτιδήποτε έχει να κάνει με επιδοτήσεις και προγράμματα.

Στο νέο μας blog θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα και εξελίξεις για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 (δηλαδή το ΕΣΠΑ), σημαντικές πληροφορίες και αναλύσεις για τον Αναπτυξιακό Νόμο αλλά και για όλα τα υπόλοιπα Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορείτε να καταθέσετε ελεύθερα τις απόψεις, προβληματισμούς και ιδέες σας.

Επισκεφθείτε το εδώ.

Stumble Upon Toolbar

Δεν υπάρχουν σχόλια: